Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

| 08 november 2020

De vakanties naar het zuiden van Europa hebben hun tol geëist en met name de jongeren hebben volgens het RIVM na terugkomst een tweede coronagolf op gang gebracht. Dit hebben ze kunnen vaststellen door genetisch onderzoek naar de oorsprong van het virus. Deze ”mediterrane “ golf heeft de verpleegafdelingen in de Randstad overspoeld en coronapatiënten zijn verspreid over bijna alle ziekenhuizen. Verspreiding vindt nu vooral plaats binnen families. Horeca, dierentuinen en theaters zijn gesloten en in sommige regio’s dreigt een lockdown. De kerstvakantie zal in eigen land moeten worden doorgebracht tenzij je boekt voor Curaçao of Bonaire.

Sneltesten worden nu ook al naast de PCR-test in de teststraten gebruikt en veel mensen hebben inmiddels de corona-app. geactiveerd. De app is een prima aanvulling. Er is nu al een Chinees vaccin beschikbaar maar de regering heeft hier a priori niet voor gekozen dus moeten we wachten op de Europese, Engelse en Amerikaanse vaccins. In Londen worden inmiddels voorbereidingen getroffen om nog dit jaar te kunnen starten met inenten. Dit gebeurt pas als het vaccin werkzaam en veilig wordt bevonden.

Als je voorzichtig bent en je gezond verstand gebruikt is het risico om besmet te worden nog steeds klein. In de Dr. Keulen Kliniek hebben we direct bij de eerste golf al extra hygiënemaatregelen genomen en hiermee ook gezond de zomermaanden overbrugd. Gelukkig waarderen onze klanten onze inspanningen en vinden het dragen van een mondmasker, de gezondheidsvragen en de temperatuurmetingen zinvolle maatregelen. Je bent in ieder geval van harte welkom en wij doen ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Laten we met z’n allen positief blijven en elkaar zo veel mogelijk bijstaan in deze moeilijke tijd.

Rob van Zandvoort