Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Orthomoleculaire therapie

Uw lichaam heeft essentiële voedingsstoffen nodig, zoals vitaminen, mineralen, de juiste vetten, enzymen en aminozuren. Een gebrek hieraan kan kwalen veroorzaken of verergeren. Met orthomoleculaire therapie vullen we het tekort aan vitaminen en sporenelementen weer aan. Dit werkt zowel curatief als preventief. Door de juiste combinatie van nutriënten toe te passen, treedt vaak herstel op en kan erger worden voorkomen.

Voedingssupplementen

De preventieve effecten van goede voeding in combinatie met de juiste voedingssupplementen zijn alom bekend en bewezen. Het is moeilijk om zelf een juiste keuze te maken uit het grote aanbod van verkrijgbare preparaten. Daarom is een deskundig, individueel advies door een orthomoleculair geschoold arts, onontbeerlijk voor een optimaal resultaat.

Voor wie?

Voedingssupplementen zijn zinvol bij:

Vinkje Tekorten die ontstaan doordat uw lichaam een aantal voedingsstoffen
Vinkje Behoefte aan extra voedingsstoffen o.b.v. uw leefstijl (sporten, roken, alcoholgebruik etc)
Vinkje Sterk verminderde weerstand
Vinkje Chronische vermoeidheid
Vinkje Hartklachten, gewrichtsklachten of darmproblemen
Vinkje Oogproblemen

Welke preparaten?

Wanneer u voor het eerst gebruik gaat maken van voedingssupplementen/othomoleculaire therapie raden wij eerst een introducerende afspraak aan. De othomoleculair arts bekijkt u situatie en welke middelen zinvol zijn voor u en kan u van extra van informatie voorzien.

Bij de Dr. Keulen Kliniek verstrekken we een aantal preparaten, waarvan de werking grondig is getest:

Voedingssupplement    Werking
Cheleform

Cheleform is een hooggedoseerd multi-preparaat, door onze kliniek zelf ontwikkeld en getest. De capsules bevatten een complex van mineralen in chelaatvorm en alle zuivere vitaminen. Het bevat geen ijzer of koper (meestal overbodig en zelfs schadelijk). Het bevat o.a. ook vitamine K2 en vitamine D3. Door de unieke chelaatvorm wordt het heel gemakkelijk door de darmen opgenomen.

De samenstelling is zodanig dat u dit supplement – in tegenstelling tot normale vitaminepreparaten – zonder bezwaar langdurig kunt gebruiken.

Het wordt aanbevolen bij sporters, vermoeidheid, verminderde weerstand een verhoogde behoefte door ziekte of ongezonde leefwijze.

Darmprobiotica Darmprobiotica (Imutis) worden gegeven in een hoge dosering om de weerstand en de darmwerking te optimaliseren.
Biocondil Biocondil is een effectieve combinatie van Clucosamine en Chondroitine die (eventueel in combinatie met de natuurlijke ontstekingsremmer NC-2) gewrichten en aanhechtingen weer beter laat functioneren.
Acetyl-carnitine Acetyl-carnitine word gebruikt bij vermoeidheid en het succesvol ontwennen aan alcohol en nicotine.
Coenzym Q10 Coenzym Q10  is zinvol bij een hartaandoening. Het verbetert het ritme en de pompwerking.

U kunt deze en andere supplementen direct bij ons bestellen, telefonisch of per e-mail.
 Vrijblijvend meer info ontvangen, voedingssupplementen bestellen of een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via de opties links of via het de telefoonnummers bovenaan de pagina.