Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Referenties

Dhr. M. uit Tilburg
“Ik had aanvankelijk wel twijfels over het nut van een check-up. Ik ben een 55 jarige horeca-ondernemer, sport geregeld en voelde me fit. Nadat er bij mij prostaatkanker werd vastgesteld door dr. Van Zandvoort was ik erg geschrokken. Gelukkig zorgde een snelle verwijzing naar een begripvolle en kundige uroloog in Turnhout snel voor duidelijkheid. De uroloog vertelde mij dat ik op tijd was en dat de kansen op genezing groot waren. De behandeling bestaande uit een inwendige bestraling met naaldjes is inmiddels achter de rug. Ik ben weer aan het werk en voel me weer topfit.”

Mw. S. uit Weert
“Via mijn werk heb ik me recent laten keuren bij de Dr. Keulen Kliniek. Van deze tweejaarlijkse keuringsmogelijkheid wordt bij ons – we hebben een scheepvaartbedrijf - al jaren veel gebruik gemaakt. Nadat ik van collega’s verhalen had gehoord over de resultaten (bij sommigen waren ernstige dingen gevonden en anderen gingen opeens sporten of stopten met roken) was ik nieuwsgierig geworden naar mijn eigen lichaam. De testen waren zeker niet vervelend en er werd gelukkig niets ernstigs ontdekt. Ik had alleen een verhoogd cholesterolgehalte. De arts raadde me aan de richtlijnen voor goede voeding op te volgen, maar vond behandeling met medicijnen in mijn situatie niet zinvol.”

Dhr. G. uit Maastricht
“Ik ga al jaren voor een zogenaamde PA-keuring naar de Dr. Keulen Kliniek. Deze keuring is verplicht omdat ik in de bodemsanering zit. Vriendelijk en snel wordt ik geholpen en ik krijg ook altijd zelf de uitslag mee naar huis. Een aanrader!”