Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Ozontherapie

Ozontheraptie heeft al sinds 100 jaar een belangrijke plaats verworven in de geneeskunde. Het is een natuurlijke geneeswijze, omdat er geen geneesmiddelen worden gebruikt en de therapie onschadelijk is. De Dr. Keulen Kliniek past de ozontherapie al toe sinds 1987 en bereikt hiermee goede resultaten.

Voordelen ozonbehandeling

Veilig Vinkje Afweerversterkend
Vinkje Natuurlijk Vinkje Bacterie- en virusdodend
Vinkje Vrijwel pijnloos Vinkje Pijnstillend
Vinkje Geen bijwerkingen bij deskundige behandeling Vinkje Bevordert de doorbloeding

Voor wie?

Ozontherapie is werkzaam bij de behandeling van:

Vinkje Chronische infecties
Vinkje Chronische vermoeidheid
Vinkje Leverziekten
Vinkje Chronische pijn (reuma en zenuwaandoeningen)
Vinkje Doorbloedingsstoornissen van benen, hart en hersenen
Vinkje Chronische zweren/open beenwond

De behandeling

De ozon wordt toegediend met een infuus, onder controle van onze medische staf. Er wordt een kleine hoeveelheid van uw bloed gemengd met een zuurstof-ozon-mengsel. Via een infuus vangen we ongeveer 75 ml bloed op in een steriele fles. Dit bloed wordt onstolbaar gemaakt en vermengd met ozongas. Daarna druppelt uw eigen bloed weer langzaam via het infuus terug in de ader. Dit gebeurt onder begeleiding van een arts.

U komt 1 tot 2 keer per week naar de Dr. Keulen Kliniek. De behandeling duurt ca. 30 minuten. Afhankelijk van de ernst en de aard van de ziekte, hebt u 5 tot 15 behandelingen nodig. Daarna is soms een onderhoudsbehandeling noodzakelijk.

Wat is Ozon?

Ozon is een molecuul, opgebouwd uit drie zuurstofatomen (O3). Deze heeft de eigenschap dat het desinfecteert en bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk maakt. Het bevordert de doorbloeding en de zuurstofopname in de organen en weefsels. Ozon stimuleert de afweer en brengt weer energie in alle delen van het lichaam. Het is uitermate geschikt als basistherapie voor alle chronische ziekten.

Zijn er bijwerkingen?

Ozontherapie kent geen bijwerkingen, mits ze op de juiste wijze en in de juiste hoeveelheid wordt toegediend. Bij de Dr. Keulen Kliniek wordt daarom gewerkt met een computergestuurd ozonapparaat dat ozon aanmaakt in precieze concentraties en hoeveelheden. De therapie wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd arts.Vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak voor ozontherapie maken?
U kunt ons bereiken via de opties links of via het de telefoonnummers bovenaan de pagina.