Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Behandeling van kaalheid

Het Haarkabinet van de Dr. Keulen Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van cosmetische én medische haarproblemen. Variërend van dof haar tot kaalheid.

Wij bieden u:

Vinkje Individueel advies
Vinkje Behandeling op maat
Vinkje Preventie van haarverlies
Vinkje Herstel van beschadigd haar
Vinkje Reconstructie

Voor wie?

Het Haarkabinet van de Dr. Keulen Kliniek verzorgt de behandeling van:

Vinkje Kaalheid
Vinkje Kale plekken
Vinkje Dun haar
Vinkje Dof, futloos haar
Vinkje Hoofdhuidschilfers (roos)

Voorkom dat je kaal wordt…

Tienduizenden mannen en vrouwen kampen dagelijks met haarproblemen.Soms blijft het niet bij een haarprobleem. Feestjes worden afgezegd, publieke bijeenkomsten vermeden en het dagelijkse ommetje verschoven naar de late uurtjes. Dan is het haar een belemmering geworden voor het dagelijks functioneren.

Komt in uw familie haarverlies (kaalheid) voor? En bent u bezorgd over uw eigen haar? Neem dan contact op met het Haarkabinet. Mits tijdig ontdekt, is erfelijke kaalheid goed te behandelen met speciale middelen. Niemand hoeft meer kaal te worden als hij dat niet wil.

Haaronderzoek

Een haaronderzoek bestaat uit imaging (foto’s van uw haar), bloedonderzoeken en een consult. Na goedkeuring starten we de behandeling, precies afgestemd op uw haarprobleem. Daarnaast verrichten we periodieke controles om het effect te kunnen beoordelen en de therapie eventueel bij te sturen.

Behandeling

Er bestaan verschillende methoden om kaalheid te behandelen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de mate van kaalheid.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het haarverlies stopt als de overgang van testosteron naar dihydrotestosteron geremd wordt. Afhankelijk van de uitgangssituatie krijgt u weer een vol uitziende haardos. Het middel Finasteride heeft deze werking. Finasteride heeft ook een positieve bijwerking. Bij langdurig gebruik wordt namelijk de prostaat kleiner, waardoor u minder snel last krijgt van prostaatvergroting.

Naast Finasteride zijn er nog andere middelen om kaalheid te verminderen:

Dutasteride Vinkje Diana pil
Vinkje Aminexil Vinkje Androcur
Vinkje Minoxidil lotion

Deze middelen zijn deels geneesmiddelen en worden door een deskundig arts voorschreven, nadat uit onderzoek is gebleken welke therapie het meest geschikt is.

Haartransplantatie

Een andere optie is het opnieuw verdelen van het resterende haar, ofwel haartransplantatie. Zelfs in de meest gevorderde stadia van klassieke mannelijke kaalheid blijft bij de man een rand op het achterhoofd bestaan die ongevoelig is voor het dihydrotestosteron. Haarfollikels die van deze behaarde rand naar een kalende plek elders op het hoofd worden verplaatst, blijven nieuwe haren uit die haarfollikels produceren.

Er bestaan verschillende technieken om een haartransplantatie te verrichten. Wij begeleiden u bij de keuze van de transplantatietechniek en bij de keuze van het centrum waar de haartransplantatie plaatsvindt. Ook wordt het resultaat van de behandeling gecontroleerd door het Haarkabinet. Daarmee wordt de kwaliteit van de haartransplantatie gewaarborgd.

Camouflage

Om kale plekken of kaalheid te camoufleren kunnen wij u adviseren bij de keuze van haarwerken en weaving.

Zie ook http://www.haarmedischcentrum.nl
 Vrijblijvend meer informatie ontvangen of een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via de opties links of via het de telefoonnummers bovenaan de pagina.