Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Medisch onderzoek werknemers

Steeds meer bedrijven laten hun management en medewerkers medisch onderzoeken bij de Dr. Keulen Kliniek. Medisch onderzoek is altijd bedoeld om specifieke klachten en symptomen verder te onderzoeken. Daarmee kunnen we ziekten en aandoeningen aantonen of uitsluiten.

Hoe wij werken:

Vinkje cliënten dienen vooraf schriftelijke toestemming te geven
Vinkje de onderzoeken nemen max. één dagdeel in beslag
Vinkje vrijwel alle resultaten worden direct besproken
Vinkje de cliënt ontvangt binnen 10 dagen een uitgebreide rapportage per post
Vinkje u ontvangt deskundige adviezen om de gezondheid (zonodig) te verbeteren
Vinkje zakelijke cliënten: kosten zijn vaak aftrekbaar en op te voeren als bedrijfskosten

bekijk hier het overzicht aan (preventief) medisch onderzoek, zowel particulier als voor werknemers.

Wat als er iets wordt gevonden?
Uiteraard stellen wij onze cliënten in kennis wanneer we een kwaadaardige aandoening vermoeden of vaststellen. Mocht er iets worden gevonden, dan kan de cliënt rekenen op een uitstekende nazorg van de Dr. Keulen Kliniek. Zo nodig verwijzen wij de cliënt voor verder onderzoek en behandeling naar de huisarts of specialist. De Dr. Keulen Kliniek heeft een uitgebreid netwerk van specialisten in ziekenhuizen. We kunnen voor onze cliënten bemiddelen als er een vervolgbehandeling of operatie nodig is.

Goed om te weten:

  • De Dr. Keulen Kliniek is niet altijd in staat om een aandoening met 100% zekerheid uit te sluiten. Bij een onderzoek kunnen ook aandoeningen worden ontdekt die bij verder onderzoek van geen betekenis blijken te zijn.
  • Wij zijn gebonden aan de huidige wetgeving die het verbiedt om röntgenonderzoek te gebruiken bij screening en die bevolkingsonderzoek naar kanker vergunningplichtig stelt. Verder mogen we volgens de huidige wetgeving niet screenen op onbehandelbare ziektes.

Periodieke vergelijking
Een medisch onderzoek is natuurlijk een momentopname. Daarom is het verstandig dit jaarlijks te herhalen. Bent u jonger dan 50 jaar, dan is eens per twee jaar voldoende. Zo kunnen wij uw gegevens vergelijken en u begeleiden bij het verbeteren van uw gezondheid.