Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Missie en visie

Duurzaam ondernemen

Gezondheid boven alles
De belangrijkste missie van de Dr. Keulen Kliniek is het voorkomen dat mensen ziek worden en het opsporen van ziekte in een eerder, meestal beter behandelbaar, stadium. Om een goede inschatting te kunnen maken van de gezondheid, kijken we naar de mens in totaliteit: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Wij werken uitsluitend met onderzoek- en behandelmethoden die verantwoord en veilig zijn. De kliniek houdt zich strikt aan de richtlijnen van de Nederlandse Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Wij zijn gebonden aan de huidige wetgeving die het verbiedt om röntgenonderzoek te gebruiken bij screening en die ook bevolkingsonderzoek naar kanker vergunningsplichtig stelt. Verder mag er niet gescreend worden op onbehandelbare ziektes.

Meer dan onderzoek
Effectieve methoden combineren wij met geavanceerde apparatuur. Maar minstens zo belangrijk is het geoefende oog van de specialist, die dankzij jarenlange ervaring en expertise, glasheldere conclusies weet te trekken. Het blijft niet bij onderzoek alleen. Wij streven naar langdurige relaties, waarbij we cliënten ondersteunen om eventuele gezondheidsrisico’s te verminderen en de vitaliteit te verbeteren. Stap voor stap werken wij samen met onze cliënten aan het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.


De Dr. Keulen Kliniek is:

Vinkje professioneel
Vinkje persoonlijk
Vinkje integer
Vinkje klantvriendelijk

Waar wij voor staan:

Vinkje integrale benadering van uw gezondheid
Vinkje zeer uitgebreid onderzoekspakket
Vinkje alles op één locatie
Vinkje geen ziekenhuissfeer
Vinkje geen wachttijd
Vinkje snelle uitslag, dus snel zekerheid
Vinkje betrokken medewerkers
Vinkje persoonlijke aandacht

Wij houden van duurzaam ondernemen.

De Dr. Keulen Kliniek heeft oog voor duurzaamheid. Niet alleen in de vorm van voedingsadviezen waarbij minder vlees en minder bewerkt voedsel  aandachtspunten zijn maar ook bij het besparen van energie.

Al sinds 2012 zet de Dr. Keulen Kliniek een warmtepomp in en zorgen zonnepanelen voor de elektrische energie.

De verlichting is nu ook grotendeels op led en de airco en de verwarming worden alleen gericht ingezet om verspilling te voorkomen.

Het gebruik van een hybride auto sinds 2008, die inmiddels al bijna 500.000 heeft gelopen zonder mankementen,  heeft al een besparing opgeleverd van 25000 liter benzine. Wellicht wordt de volgende auto een elektrische variant met lithium accu’s of op waterstof als energiebron.