Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Echografie hart

Acuut hartfalen eist jaarlijks nog steeds vele levens. In een groot aantal gevallen kan dit door middel van hartechografie vroegtijdig onderkend en behandeld worden. Naast het bekende ECG of hartfilmpje is het ook mogelijk door middel van echografie (een echocardiogram) in het hart te kijken. Aan de hand van bewegende beelden is een exacte beoordeling mogelijk van de conditie van uw hart.

De voordelen

Vinkje Voorkom vervelende verrassingen
Vinkje Veilig
Vinkje Snel
Vinkje Pijnloos

Resultaten
Hartechografie stelt ons direct in de gelegenheid zelfs het kleinste detail van het hart in beeld te brengen. Wij kunnen het volgende zeer nauwkeurig in beeld brengen:

Vinkje Dikte van de hartspier
Vinkje Grootte van boezems en kamers van het hart
Vinkje Eventuele klepafwijkingen
Vinkje De pompfunctie
Vinkje (De invloed van) eerdere infarcten

Voor wie?
Een dergelijk onderzoek is bestemd voor iedereen die meer wil weten over de conditie van zijn of haar hart Dit onderzoek is met name gewenst voor mensen met; vermeende hartklachten, een te hoge bloeddruk, suikerziekte of mensen die een intensief sport beoefenen.

Onderzoeksproces
Dit pijnloze onderzoek is volstrekt onschadelijk voor de gezondheid en geeft een schat aan informatie over de pompfunctie en de ingewikkelde structuren van het hart. Het maken van de hartecho neemt 20 minuten tot een half uur in beslag. Voor dit onderzoek dient de borst voorzien te worden van een gel Dit bevordert de overdracht van de geluidsgolven die de echocardiogram genereren. 
 Vrijblijvend meer informatie ontvangen of een echo van uw hart laten maken?
U kunt ons bereiken via de opties links of via het de telefoonnummers bovenaan de pagina