Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Medewerkers

Mevr. Josina Rouwette
Team Keulen Kliniek
(Klik op de foto voor een vergroting)

Mogen wij even voorstellen:

De Dr. Keulen Kliniek werkt met een multidisciplinair team van professionals. Hieronder stellen we de medewerkers voor die in dienstverband bij ons werken.

Daarnaast werken we intensief samen met een gespecialiseerd team van radiologen, artsen, psychologen en coaches die voor onze kliniek werkzaam zijn. Flexibiliteit en expertise gaan zo hand in hand.

Rob van Zandvoort, geneesheer-directeur
“Gezondheid is een groot goed. In mijn vak kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Juist door preventief onderzoek en advies. Het is bemoedigend om te zien hoeveel cliënten zich na een aantal bezoeken beter gaan voelen. Hetzij door een andere leefstijl, hetzij door een preventieve ingreep. Zelf het goede voorbeeld geven is voor mij niet meer dan logisch: matig zijn met eten en drinken, niet roken, stress-reducerend bezig zijn en vooral voldoende tijd investeren in bewegen. Het is niet alleen mijn bedoeling om langer te leven, maar vooral ook om kwaliteit van leven te hebben. Veel plezier beleef ik aan het catamaran-zeilen met mijn zoon, 2 x per week mountainbiken en fotografie.”

Josina Rouwette, organisatorisch manager 
“Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de administratie, personeelszaken en klantenservice. Na 25 jaar nog steeds een leuke job! Ik heb de Dr. Keulen Kliniek zien groeien tot wat het nu is: een kleinschalige, professionele organisatie waar de klant met warmte en egards wordt behandeld. In 25 jaar hebben we vrijwel nooit één klacht gekregen. Daar ben ik best trots op.”

Hans Gademan, echografist 
“In 1991 ben ik vanuit de curatieve zorg begonnen bij de Dr. Keulenkliniek. Ik draag zorg voor de uitvoering van alle functieonderzoeken en echografieën. Preventie is een boeiend item binnen de gezondheidszorg; het vergt een andere visie en aanpak. Ik ben van mening dat kwaliteit, integriteit en accuratesse in deze branche in het voordeel van de cliënt werken. Door de kleinschaligheid, de korte lijnen en de intercollegiale samenwerking is de Dr. Keulen Kliniek voor mij een uiterst prettige werkomgeving.”


Team doktersassistenten Tilburg 

Dian Vermeulen – Rots 
“Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling. Cliënten ontvangen, administratief werk en ook praktisch medische handelingen, zoals bloeddruk meten en bloed afnemen. Daarnaast ben ik actief als assistente van het Haarkabinet van de Dr. Keulen Kliniek. Ik geniet van de persoonlijke zorg en aandacht die ik aan cliënten kan geven.”

Coby van Opstal 
“Sinds de jaren tachtig werk ik al bij de Dr. Keulen Kliniek. Ik heb het bedrijf zien groeien tot wat het nu is. Daar heb ik aan meegewerkt en daar ben ik best trots op. Omdat ik hier al zolang werk, ken ik bijna alle cliënten persoonlijk. Het contact is hier nooit afstandelijk. We stellen de mensen op hun gemak, de koffie staat klaar en er volgt een uitgebreide uitleg over het onderzoek. Er hangt hier een goede sfeer en dat merk je. Stoppen met werken? Ik moet er niet aan denken! Ik doe dit werk nog steeds met hart en ziel.”

Yvonne van der Staak 
“Sinds ik hier werk, ga ik elke dag fluitend naar mijn werk. We werken met een klein, maar heel deskundig team. De lijnen zijn kort en dat komt de cliënt ten goede. Het is een gevarieerde baan in een dynamische werksfeer, waarin de cliënt centraal staat.”

Team doktersassistenten Schimmert

Suzan Rucinski 
“Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich serieus genomen voelt en goed wordt geholpen. Het geeft me altijd een prettig gevoel als mensen na afloop zeggen dat ze zo blij zijn dat ze gekomen zijn. Onze benadering is heel anders dan in een regulier ziekenhuis en dat merken cliënten ook.”

Josee Hensgens-Verwijlen 
“De kracht van de dr. Keulen Kliniek zit, vind ik, in de persoonlijke benadering naar cliënten toe. Ik vind het prettig dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Het is een fijne werkplek met zeer afwisselende werkzaamheden en fijne collega’s.”

Solange Habets-Deckers

Ik werk als assistente in de Kliniek. Mijn passie is: "Zorgen", zorgen voor elkaar.
Op de eerste plaats natuurlijk voor mijn gezin en mijn familie, maar zéér zeker ook voor de patiënten in de Kliniek en mijn lieve collega's.