Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Behandeling en Therapie

De Dr. Keulen Kliniek behandelt aandoeningen op basis van natuurgeneeskunde. Wij passen alleen therapieën toe die veilig, verantwoord en effectief zijn. In het onderstaande overzicht vindt u een korte beschrijving van ons aanbod aan medische behandelingen.

Chelatietherapie

Vernauwde bloedvaten? Chelatietherapie verwijdert kalkafzetting uit verstopte en vernauwde aderen  en heeft zich bewezen als een effectieve, pijnloze en veilige infuustherapie tegen klachten van adervernauwing. Zowel curatief als preventief.

Ozontherapie

Ozontherapie is bij uitstek geschikt voor de behandeling van chronische klachten zoals; pijn, vermoeidheid, infecties en doorbloedingsproblemen. In dit natuurlijk proces wordt een kleine hoeveelheid van uw bloed gemengd met een zuurstof-ozon-mengsel. Ozon wordt toegediend met een infuus, onder controle van onze medische staf. 

Behandeling van haarverlies

Het Haarmedischcentrum (haarkabinet) van de Dr. Keulen Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van cosmetische én medische haarproblemen - variërend van dof haar tot kaalheid. U kunt bij ons terecht voor; individueel advies, behandeling op maat, preventie van haarverlies en herstel van beschadigd haar.

Cosmetische injecties

Bij het ouder worden, wordt de huid slapper en rimpeliger. Injectables zijn dan een welkome, eenvoudige manier om u een zichtbaar jonger uiterlijk te geven. Wij verzorgen behandelingen met Restylane®, Radiesse® en Botox®.

Afvallen onder medische begeleiding

Een verantwoorde behandeling van (ernstig) overgewicht vereist een medische aanpak. Dit kan alleen met een op maat gemaakt plan van aanpak door een gespecialiseerd arts om niet alleen snel kilo's af te verliezen, maar u tevens te begeleiden naar de stabilisering van uw nieuw bereikte streefgewicht.

Orthomoleculaire therapie

Uw lichaam heeft essentiële voedingsstoffen nodig, zoals vitaminen, mineralen, de juiste vetten, enzymen en aminozuren. Met orthomoleculaire therapie vullen we middels voedingssupplementen de tekorten aan. Dit werkt zowel curatief als preventief.

.