Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

| 27 augustus 2020

Uw veiligheid

Wij nemen de veiligheid voor u als cliënt- en onze medewerkers zeer serieus. Ook begrijpen we dat een bezoek aan onze kliniek voor u spannend kan zijn. We zullen zorgdragen dat uw bezoek verantwoord en volledig conform de richtlijnen van het RIVM plaatsvindt.

Het belangrijkste is de triage dus mocht u, of een van uw gezinsleden, ziekteverschijnselen hebben (met name hoesten en niezen of koorts boven de 37.5 graden) dan verzoeken wij u om de afspraak te verplaatsen. Wij vragen dit bij binnenkomst nogmaals aan u. Alle medewerkers en alle klanten krijgen bij binnenkomst een temperatuur check met een infraroodcamera. U kunt uw handen contactloos ontsmetten met handalcohol. Alle gasten en medewerkers worden verzocht om in de kliniek een mondmasker te dragen. U krijgt een mondmasker aangereikt bij binnenkomst.

Bezoek ons zoveel mogelijk alleen, of met z´n tweeën als u beiden voor onderzoek komt. Zorg dat u op tijd komt maar ook niet te vroeg. Hiermee wordt voorkomen dat er te veel mensen tegelijkertijd in de wachtruimte zitten en de 1.5 meter afstand gemakkelijk kan worden aangehouden.

Wij zullen voor u, daar waar mogelijk, deuren openen en sluiten. Alle contactpunten worden meermaals per dag ontsmet. De functiekamer is inmiddels voorzien van een antivirale luchtbehandeling van Euromate.

De lucht wordt boven een plexiglas cabine afgezogen en elektrostatisch, met HEPA en carbonfilters gereinigd en met UVC licht na behandeld. Hiermee wordt ook een eventuele aerosolvorming adequaat aangepakt.

Helaas kunt u op dit moment geen gebruik maken van de douche. Wel is er de mogelijkheid om u even op te frissen aan de wastafel.