Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Onbezorgd leven
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

| 06 mei 2016

Preventief medisch onderzoek is maatwerk en vereist naast het gebruik van geavanceerde meet technieken ook de persoonlijke aandacht en de ervaring van een gespecialiseerd team.

Met ruim dertig jaar ervaring en een grote groep tevreden klanten heeft de Dr. Keulen Kliniek in Nederland een uniek plaats verworven op het gebied van preventie.

De Total body scans die in Duitsland worden verricht zijn naar mijn mening en die van de overheid en de meeste artsen niet de juiste manier om ziektes op te sporen.

Zelfs de radioloog die de onderzoeken verricht betwijfeld het nut van dit type onderzoeken  zoals wij recent weer hebben kunnen  lezen in een artikel van de consumentenbond.

Uiteraard kan zelfs met de beste technieken  niet alles op tijd worden ontdekt maar de resultaten in de praktijk laten keer op keer zien dat preventie loont.

Lees ook een artikel van de consumentenbond:

http://www.consumentenbond.nl/morello-bestanden/gidsarchief/consumentengids/2013/201306p14_Total_body_scans.pdf?bodyClass=dossiers+overview

http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/nieuws/2016/consumentenbond-roept-kruidvat-op-het-matje-om-actie-total-body-scan/