Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Rustig Leven
Gezondheid is een groot goed
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Nieuws

Volg het laatste nieuws hier!


Hoofdpijn bij kinderen Mijn kind heeft hoofdpijn.

Hoofdpijn is bij vooral oudere kinderen een veelvoorkomende klacht. Meestal gaat het om migraine of spanningshoofdpijn.
lees meer »

De voordelen van goed kauwen Rustig en met aandacht eten

Sappen en smoothies zijn een gemakkelijke manier om veel gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat ‘drinkend’ eten heeft echter ook een nadeel: je kauwt veel minder.
lees meer »

Cholesterol in 9 lessen Cholesterol? Dat is toch iets dat slecht is voor het hart? Nou… niet helemaal. Een spoedcursus over alles wat we moeten weten over dit interessante stofje in ons lijf.
lees meer »

Oorzaken van een hoog cholesterol Voeding speelt een belangrijke rol.
hoog cholesterolgehalte wordt gezien als een typisch kenmerk van onze welvaartsmaatschappij. Voor een deel is dat ook zo.
lees meer »

Kanker grootste doodsoorzaak in Nederland Kanker is in Nederland de grootste doodsoorzaak. Van de ruim 139.000 mensen die vorig jaar stierven, was in 43.000 gevallen de oorzaak kanker.
lees meer »

Risico's van een hittegolf Aanhoudend warm weer vormt een gezondheidsrisico voor sommige mensen. Met name ouderen, chronisch zieken en mensen met overgewicht krijgen gezondheidsproblemen door de hitte.
lees meer »

Wat je moet weten over je lichaamstemperatuur Er zijn maar weinig mensen die het nog nooit hebben gehad: koorts. Is een te hoge of lage lichaamstemperatuur eigenlijk gevaarlijk? 7 vragen én de antwoorden over lichaamstemperatuur.
lees meer »