Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Rustig Leven
Gezondheid is een groot goed
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Medewerkers

Dian Vermeulen
Dion Vermeulen
(Klik op de foto voor een vergroting)

U heeft geregeld contact met onze teamleden.
Middels een foto en een persoonlijk verhaal willen we u kennis laten maken met ons team en hun passies.

Mogen wij even voorstellen:

Suzan Rucinski en Dian Vermeulen

Mijn naam is Suzan Rucinski.

Ik werk al met veel plezier 14 jaar bij de Keulenkliniek. Als u in de kliniek komt ben ik of een van mijn collega's de eerste personen waarmee u te  maken krijgt. Het contact met de cliënten vind ik heel belangrijk, dat ze zich op hun gemak voelen een met een goed gevoel de onderzoeken ondergaan en de kliniek verlaten. We proberen voor u een prettige sfeer te creëren.

Passie: Ik wandel graag elke dag, even naar buiten ook al is het maar een half uurtje in de avond, samen met mijn man. En voor een goed boek ben ik ook altijd te porren. Een echte voorkeur voor een bepaald genre heb ik niet ik vind altijd wel wat in de bibliotheek.
 

Mijn naam is Dian Vermeulen en ben sinds 1998 werkzaam bij de dr. Keulen Kliniek.

Van huis uit ben ik een echt familiemens en heb graag goede vrienden en uiteraard mijn kinderen en aanhang om mij heen. Nu de kinderen aan het uitvliegen zijn, zijn de momenten van gezellig samen zijn wat minder vanzelfsprekend en moeten deze bewust ingepland worden. Door ieders drukke agenda valt dit niet altijd mee.

Gezelschapsspelletjes en diverse kaartspelletjes worden bij ons regelmatig gespeeld. Een spelletje speel ik als solist of met anderen in teamverband. Bij de dr. Keulen Kliniek werk ik in een klein teamverband en samen werken we dagelijks in een bedrijf dat werkt aan een, voor collega’s en cliënten, perfect einddoel. We motiveren elkaar, waarderen elkaars persoonlijke kwaliteiten en vullen elkaar aan. Als de polidagen goed draaien, vind ik hier ook de gezelligheid waar ik veel van hou.

Met de caravan op vakantie gaan, vind ik heerlijk. Drenthe, Zeeland (vooral Zeeuws-Vlaanderen) en Oostenrijk zijn favoriete bestemmingen. Het campingleventje geeft veel rust en gezelligheid, het is heerlijk om met een goed boek in het zonnetje te zitten en het is fijn om met de hond een flinke wandeling te maken.

Fijn is het om iedere keer weer met plezier naar het werk te gaan. Ik hoop nog een aantal jaartjes mee te draaien en dan t.z.t. met pensioen te gaan om dan volop te gaan genieten van de vrije tijd.