Preventief Medisch Onderzoek
Uw gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van uw leven.
Rustig Leven
Gezondheid is een groot goed
Ieder mens is uniek!
Open MRI-scan. Afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Dr. Keulen kliniek ervaring:
'Ik werd gelijk gerustgesteld'

Medewerkers

Josina Rouwette
Josina Rouwette
(Klik op de foto voor een vergroting)

Een foto met een verhaal:
Mijn naam is Rob van Zandvoort en ik ben als arts  verantwoordelijk voor medische zorg in de Dr. Keulen Kliniek.

Skiën staat bij mij meer voor sporten in het algemeen en de drang om naar buiten te gaan. In de natuur kom ik tot rust en kan ik ondanks de vaak flinke inspanningen lekker ontspannen. Liefst op mijn vol-geveerde mountainbike door de bossen en over de heide fietsend  maar ook als trail-runner door de velden of op mijn 18-voets catamaran op de Zeeuwse wateren.

Waar ligt je passie:
Mijn werk op het gebied van medische preventie is mijn hobby. Het is een uitdaging om telkens weer de afweging te maken hoe een probleem (klacht of risico) moet worden aangepakt. Mijn werk is een mengeling van statistiek en intuïtie als ook jarenlange ervaring en zeker geen wiskunde. 

Waarom doe je de dingen die je doet?
Bewegen in de buitenlucht geeft mij de benodigde energie om fit en helder te kunnen werken en om de mensen te motiveren om ook te gaan sporten en gezonder en bewuster te gaan leven.

Een arts moet zelf het goede voorbeeld geven. Leeftijd is naar mijn mening geen excuus om maar minder te gaan bewegen. Juist nu we met z’n allen veel langer gaan werken is een gezond en goed functionerend  lichaam een absolute voorwaarde.

Ik ben Rob...

Een foto met een verhaal:
Mijn naam is Josina Rouwette en ik geef dagelijks leiding aan de kliniek.

U zult wel denken, wat staat er toch allemaal voor leuks op de foto?
Van huis uit hou ik erg van gezelligheid. Alle jaargetijden en feestdagen hebben zo hun eigen sfeervolle omgeving. Daarom decoreer ik het huis en de kliniek met leuke items die passen bij de feestdag of tijd van het seizoen.

Waar ligt je passie:
Mijn passie ligt zowel zakelijk als privé in een aantal zaken, service gerichtheid naar onze klanten heb ik hoog in het vaandel. Daarnaast is het organiseren van het huishouden, zowel in de kliniek als thuis belangrijk voor mij. Dit laatste klinkt misschien raar maar als ik alles aan de kant heb, heb ik rust en tijd voor andere leuke dingen.

Waarom doe ik dat?
Als ik de juiste sfeer kan neerzetten in huis of in de kliniek heeft dat een positieve uitstraling naar mijn gezin en naar de collega’s. Dat geldt overigens ook voor het gevoel van opgeruimdheid, dan weet ik dat iedereen rustig kan werken en zich kan concentreren op zijn of haar taken.

Ik ben Josina…

Klik op de foto voor een vergroting.